64 97 76 60

aas@steinerskolen.no

Haugerudveien 25

1434 Ås

Tirsdag - torsdag:

08:00 - 15:00

Fredag-Mandag:

Stengt

64 97 76 60

aas@steinerskolen.no

Haugerudveien 25

1434 Ås

Mandag - torsdag

08:00 - 11:00

Fredag:

08:00 - 16:00

Åpen dag

Steinerskolen i Ås inviterer til
ÅPEN DAG
Tirsdag 21.januar fra kl 18-20

Nysgjerrig på steinerskolen? Lurer du på hva fenomenologisk undervisning er for noe?
Kom på åpen dag på Steinerskolen i Ås, og opplev en skoletime fra henholdsvis små-/mellomtrinnet eller ungdomstrinnet, demonstrert av våre lærere.

Vi ønsker både foreldre og barn/ungdom velkommen til vår skole i haugerudveien 25 på Holstad i Ås.


Etter at Ås kino og Steinerskolen i Ås viste Margreth Olins film «Barndom» tirsdag 14.januar, følger vi opp med en kveld hvor vår pedagogikk gjøres tilgjengelig for hele familien.  Gjennom en liten kveldsøkt får dere en innføring i vår pedagogikk og tanke om barnets utvikling gjennom 10 skoleår og hvorfor vi gjør det vi gjør.
 
Du kan bli mer kjent med vår godkjente læreplan for 1. til 10. trinn som underviser på en praktisk og fenomenologisk måte uten daglig bruk av datateknologi.  Vi viser eksempler fra småtrinnet og ungdomstrinnet.  Passer for «barn» i alle aldre.
 
Undervisningen setter barnet i sentrum. I steinerskolenes pedagogikk står 6-åringens liv i 1. klasse i forberedelsens tegn. Gjennom lek og naturlig nysgjerrighet legges grunnlaget for videre skolelæring.
Fra 2. klasse begynner klasseromsundervisningen, uten digitale hjelpemidler, det kommer først i mellomtrinnet og i begrenset omfang. Først på ungdomstrinnet står IKT på timeplanen.
Vi er opptatt av bærekraft gjennom å aktivt bruke vår økologiske skolehage, skogen og naturen.  Ikke minst er den tverrfaglige undervisningen med kunstnerisk utfoldelse viktig for oss.
Les mer om oss på aas.steinerskolen.no eller på vår facebook-side.


VELKOMMEN
Comments are closed.