Tirsdag - torsdag:

Stengt

Fredagsbladet nr 17 – 07.01.2022

Ett er nødvendig – her
i denne vår vanskelige verden
av husville og heimløse:

Å ta bolig i seg selv
Gå inn i mørket
og pusse sotet av lampen.

Slik at mennesker på veiene
kan skimte lys
i dine bebodde øyne.

Hans Børli

Daglig leder har ordet

Godt nytt år, til dere alle sammen!! Håper alle har hatt en fin jul og er klare til å ta fatt på et helt nytt år. Vi hadde vel håpet at pandemien ville ta slutt og samfunnet kunnet åpnes opp, og skolen gå tilbake til grønt nivå. Slik er det ikke og skolene er på gult nivå ut neste uke. Det vil si at timeplanen vi lagde før skolestart med noen enderinger gjelder ut neste uke. Hva som skjer fra neste uke vet vi først til torsdag. Foreløpig er ungdomsskolen og barneskolen delt og ingen lærere får undervise samme dag på begge trinnene, og elevene bruker heller ikke samme toaletter.

Det er mange nye ansikter å se på skolen nå: Nora er tilbake med fysikk på ungdomsskolen. Hun har hatt 9./10.klasse denne uken i fysikk og skal i uke 2, 3 og 4 ha 7./8.klasse i fysikk. Nora er utdannet sivilingeniør fra NTNU og tar nå PPU for å bli matte og naturfagslærer. Vi får enda en ny natutfagslærer hun heter Cristina, hun tar stafettpinnen fra Nora og fortsetter med naturfag i 9./10.klasse i uke 2,3 og 4. Cristina, er marinbiolog og jobber på NMBU. Vi har enda en ny lærer og hun heter Eileen og skal støtte elever på ungdomsskolen og være lærer for en ny elev som starter i 1.klasse i februar. Vi ønsker dem alle velkommen til oss. Jeg er i ferd med å ansette vikar for Ane som er langtidssykemeldt og for Magnus som går ut i pappaperm etter vinterferien. Vi har fått inn mange spennende og høyt kvalifiserte lærere.

I uke fem fra onsdag 02.02 til og med fredag 04.02. drar de fleste av lærerne på studietur til Ålesund. Her skal vi besøke steinerskolen i Ålesund, skolen som var på besøk hos oss og som vi har arvet modellen for fådelt skole fra. Elevene vil ha skole onsdagen med de lærerne som er igjen på skolen, og fri torsdag 03.02 og fredag 04.02. SFO vil være åpen hele dag torsdag og fredag.

Uke 7 fra 14.02 -18.02 blir det sirkus. Som i fjor leier vi inn noen profesjonelle som holder i klovneri, sjonglering og trylling. Barneskolen får sirkus hele dagen, mens ungdomsskolen har hovedfaget som vanlig og så sirkus resten av dagen. Er vi heldige og skolen er tilbake på grønt nivå blir det sirkusforestilling torsdag 17.02. på kvelden og fredag 18.02. på formiddagen.

Viktig at alle foreldre kommer seg inn på iskole for å lese ukeplan, timeplan, vurderinger og meldinger fra lærerne. Hvis noen ikke kommer inn ta kontakt med Thorbjørn (thorbjorn.elvestad@steinerskolen.no eller valg IKT på 64977660),

• 19.01 blir det vinteraktivitetsdag for hele skole. Vi går på ski i bakke eller på falt mark, eller aker.
  • Foreldremøte for neste skoleårs 1.klasse onsdag 19.01. klokken 18.00 -19.30 i 1.klasserommet eller på teams om det fortsatt er gult nivå.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god helg!!

Anniken

Et førjulseventyr

(A Christmas Carol)

Onsdag fremførte 7./8.klasse “Et førjulseventyr” for resten av ungdomsskolen. Forestillingen ble filmet, og publiseres til foreldre i 7./.8.kl i disse dager. Dersom vi ikke får noen innvendinger på videre publisering, vil link til forestillingen følge med i neste utgave av Fredagsbladet om en uke.

Comments are closed.