64 97 76 60

aas@steinerskolen.no

Haugerudveien 25

1434 Ås

Tirsdag - torsdag:

08:00 - 15:00

Fredag-Mandag:

Stengt

64 97 76 60

aas@steinerskolen.no

Haugerudveien 25

1434 Ås

Mandag - torsdag

08:00 - 11:00

Fredag:

08:00 - 16:00

Fredagsbladet nr 20 – 28.01.2022

«Jeg snører min sekk»

Tekst: Margrethe Munthe

Jeg snører min sekk,jeg spenner mine ski,
nå lyser det så fagert i heien.
Fra ovnskroken vekk, så glad og så fri
mot store hvite skogen tar jeg veien.

I fykende fei, jeg baner meg en vei
blant vinterkledde stubber og steiner.
Den susende vind, meg stryker om kinn,
og snøen drysser ned fra lave greiner.

De vinger på fot gir liv og lyst og mot!
Nå stevner jeg mot høyeste tinden!
Alt tungt og alt trått, alt smålig og grått,
det stryker og det fyker vekk med vinden.

Og når jeg ser opp, og skuer jeg fra topp
den lyse dal med skoglier blandet,
da banker mitt bryst, av jublende lyst:
Jeg elsker, å, jeg elsker dette landet!

Daglig leder har ordet

Da er det fredag og fortsatt en pandemi som pågår, noe jeg aldri ville ha trodd da jeg for snart to år siden stengte ned skolen i flere måneder. Vi har hatt mye smitte på skolen denne uken, både blant elever og lærere. Fire lærere har vært borte og det har krevd god organisering og et fleksibelt personale for å kunne gjennomføre skolehverdagen. De fleste timene har gått som normalt denne uken.  Vi har et fleksibelt kollegia og tusen takk til alle de lærerne som på kort varsel har stilt opp og tatt vikartimer. Spesielt stor takk til vår vaktmester og håndverkslærer.

Neste uke er det skole bare tre dager fordi kollegiet i utgangspunkt skulle til Ålesund, men grunnet mye omikronsmitte i Ålesund blir turen avlyst, og kollegiet har da isteden to plandager på torsdag og fredag. Elevene får skolefri torsdag og fredag, men SFO skal etter planen være åpent torsdag og fredag.

Ny periodeundervisning. Ungdomskolen har nå i fire uker hatt fysikk og naturfagsperiode med innleide lærere, begge lektorer i naturfag.  Fra mandag håper vi å gi elevene i 7./8. klasse, tre dager med kunstfag. 9./10. klasse skal fire uker framover ha Sissel i historie. 4.-6.klasse fortsetter en uke til med matte med Signe-Lise og Martin.  2./3.klasse starter en ny periode med norsk.

  • Ungdomsskolen hadde skøytedag forrige uke og da følte barneskolen seg snytt for en skøytedag, barneskolen tar igjen denne dagen fredag 11.02. Vi har leid ishallen fra 10.30 -12.30, og drar fra skolen 9.30 med buss til Ski. Vi er tilbake på skolen 13.00
  • Vi gleder oss til sirkus, og i uke 7 braker det løs. Da leier vi inn klovner, tryllekunstnere og akrobater som skal lage sirkus med oss, måle er å ha en sirkusforestilling for foreldre, besteforeldre, venner og kjente torsdag 17.02 klokken 18.00.
  • Foreldremøte torsdag 03.02. klokken 19.00 på skolen for foreldre i 1.-3.klasse.

Vi håper at det ikke blir for mye lærererfravær neste uke slik at skolehverdagen kan gå som planlagt i alle fag.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god helg.

Anniken

Comments are closed.