Tirsdag - torsdag:

mens kulde og is
så langsomt forgår.

Daglig leder har ordet

Da er det fredag igjen etter en hektisk uke med foreldremøte på tirsdag, FAU – møte på onsdag og førstehjelpskurs i går. Håper dere foreldre var fornøyd med foreldremøtet og at det gav dere en fin opplevelse i møte med fagene leire, formtegning eller eurytmi.

Denne uken har det egentlig ikke skjedd noe spesielt, de fleste lærerne har vært på plass og timeplanen har gått som vanlig. De neste to ukene skal både Martin B.  og Ingvild på kurs på RSH, Martin B. tar en bachelor for å bli førskolelærer og Ingvild tar kunstfag.

Julius er tilbake hos oss, og vil være de neste fire ukene i praksis på skolen.  Julius skal ha hovedfag sammen med Cristina i 7./8.klasse. De skal knytte biologien opp til skolehagen pluss at de skal bli med i et prosjekt på NMBU med fokus på ulvene i Østmarka.

Ellers går 4.-6.klasse inn i siste uke med norsk i hovedfag og de vil ha Martin H. som vikar for Ingvild og han vil få med seg Eivind noen dager.

9./10.klasse fortsetter med matte i hovedfag med Signe-Lise, Thorbjørn og Yasemin.

1.klasse har Eileen, Alex og Julius med seg i hovedfag og i fagtimene.

2./3.klasse har norsk med fokus på lesing, skriving og gjenfortelling.

På SFO er Alex, Anna, Julius og noen dager Eileen. Temaet framover på SFO vil være skolehagen.

Ha en fin helg

Anniken

Ordet er fritt

I denne seksjonen av Fredagsbladet finner du eksterne aktører. Aktørenes budskap / meninger er ikke nødvendigvis en refleksjon av skolens meninger, verdier og holdninger, og den eksterne aktøren er selv ansvarlig for sitt budskap.

Boksalg

Marie Aukrust selger bøker, tidsskrifter og andre litterære skatter fra sin samling. Trykk her for å se utvalget av bøker om filosofi, etikk, biologi, medisin, ernæring, jordbruk og ikke minst pedagogikk – både Steinerbøker og alternativlitteratur.

Marie kan kontaktes på telefon 45 85 42 40 eller på epostmarie.aukrust@hotmail.com. Hun kan treffes i Oslo.

Comments are closed.