Tirsdag - torsdag:

Stengt

Fredagsbladet nr 7

Daglig leder har ordet

Da kan freden senke seg over skolen, barna og lærerne. Pulsen kan senkes og skolebygget kan puste ut etter en hektisk start på det nye skoleåret og i underetasjen har håndverkerne begynt å legge nytt gulv etter vannskaden i sommer.

Høsten er ankommet med sitt regne og ruskevær. Barna elsker det og særlig de minste elevene som nesten bader i søledammene. Det er utfordrende i vår lille gang i «nybygget» med mange flere elever enn det er garderobe til. Husk å kle på barna riktig tøy etter værforhold og send med skiftetøy.

Denne uken har det vært stille på skolen for 7./8.klasse har vært på Soleggen hvor de har kost seg på grottetur, toppturer og utforsket stein og flora rundt Soleggen. Det virker som både elever og lærere har kost seg. 9./10. klasse har hatt historieprøve i dag og har kommet seg lang inn i verdenshistorien og kan se de store linjen gjennom historien og hvorfor verden ser ut som den gjør politisk i dag. 4.-6.klasse har gjort seg ferdig med en liten geografiperiode med Martin H. som de vil hente opp igjen på nyåret og 2./3.klasse har gjort seg ferdig med de små bokstavene. Nye spennende hovedfagsperioder venter elevene over høstferien.

Vi har i løpet av høsten fått tre nye elever på skolen og har nå 57 elever, og har da hatt en økning fra 46 elever som vi hadde ved samme telling i fjor. Mange elever vil komme til skolen nå på høsten, men nå setter vi en stopp for inntak i alle gruppene og stenger for inntak fram til neste skoleår. Vi skal ha informasjonsmøte for neste skoleårs 1.klasse torsdag 11.11. klokken 17.00. Da inviterer vi også til lanternefest.

Riktig god høstferie

Anniken

Hilsen fra Soleggen

Hei folkens.

Vil bare få hilse fra oss og si at vi har det helt supert.

Det ble topptur på selve Soleggen 1540 moh i går med sol og utsikt til Galdhøpiggen.

Etter litt hjemlengsel hos noen har alle det nå bra og vi koser oss.

Jeg har med verdens beste gjeng på tur. De er sympatiske, gjør vaskeoppgavene sine uten å mukke.

I går spilte nesten alle Alias inne på mitt rom.

Helt knall gjeng og flott sted.

Signe-Lise

Bildeglimt fra uken som har vært

Comments are closed.