64 97 76 60

aas@steinerskolen.no

Haugerudveien 25

1434 Ås

Tirsdag - torsdag:

08:00 - 15:00

Fredag-Mandag:

Stengt

64 97 76 60

aas@steinerskolen.no

Haugerudveien 25

1434 Ås

Mandag - torsdag

08:00 - 11:00

Fredag:

08:00 - 16:00

Info for uke 35

Hei alle sammen da er fredag igjen og tid for litt info fra meg om uken som gikk og uker kommer. Vi har fått tilbakemeldinger om at dere ikke har fått fredagsbrevene etter sommerferien, fredagsbrevet er laget hver fredag og sendt ut, men noe skjer i utsendingen derfor legger vi de fredagsbrevene som er sendt ut etter skolestart her på nettsiden («Om oss -> Fredagsbladet», webm.anm.), slik at alle kan få tilgang til den informasjonen som er sendt ut. Dette dokumentet legges ut som et infobrev på nettsiden, det blir ikke laget et vanlig fredagsbrev denne uken.

Da har vi vært på skolen i ca tre uker og elevene er godt i gang med skolearbeid, de første periodene ble avsluttet i dag med en periodeprøve. 10.klasse har laget film med Thorbjørn, «De tre brødrene» det gjenstår å se om vi får sett produktet. 4.-6.klasse holder på med vikingtiden og de var på utgraving på onsdag sammen med 7./8.klasse som har hatt en periode med geologi. 1.-3.klasse har også vært på eksisjon på Nordstrand og oppdaget hvor deilig sand det er i en sandvolleyballbane.

Vi har fått en helsesykepleier på skolen og hun hadde sin første dag på onsdag, hun skal være på skolen annen hver onsdag. Jeg er sikker på at skolen kommer til å få et godt samarbeid med henne.

Om to uker skal det være høstmarked på skolen lørdag 18.09 fra 12.00 -14.00, det er en obligatorisk dag for elever og lærere. En fin dag for skolen til å promotere seg og informere om 1.klasse og ungdomsskolen, samt få inn litt penger til skolens leirskole for 7./8.klasse i uke 39 og jordbruksuka for 9./10.klasse på våren 2022.

Salgsvarer og aktiviteter på høstmarkedet:

  • 1-3.klasse skal ha salg av syltetøy, chutney og alt godt som kan lages av høstens frukter. 10.klasse har syltet og saftet på skolekjøkkenet, men vi trenger flere produkter så ta med av høstens overskudd. Foreldrene må stå i denne boden.
  • 4.-6.klasse skal få ansvar for å selge bakverk, brød og kaker og her må foreldrene være med å bake til boden. Foreldre må også stå i boden.
  • 7./8.klasse skal selge grønnsaksuppe som elevene skal lage på skolekjøkkenet. Julius og Martin H. har ansvar her sammen med elevene.
  • 9./10.klasse har kafe med vafler/sveler/kaker/kaffe og saft. Ansvarlig er elevene selv og Kris Blystad.
  • Vi håper å få til håndverksaktiviteter for store og små med skolens håndverkslærere, og selvsagt blir det info for interesserte neste års 1.klasseforeldre med blikk inn i førsteklassepedagogikken på steinerskolen. Bodene pyntes og klargjøres av elever og lærere dagen før.

Minner om de klassedelte foreldremøtet 14.09.

Minner om dugnaden lørdag 16.10.

Ha en fin helg

Anniken

Comments are closed.