Grunnet Covid19 utbruddet holder skolen hjemmeundervisning. Vi benytter iSkole og Teams. Link til pålogginger her:

Logg inn på iSkole her
Logg inn på Teams her

Mandag - torsdag:

Mandag - Fredag

Fredagsbladet

Fredagsbladet er et felles nyhetsbrev for Steinerskolen i Ås og Haugtussa Steinerbarnehage. Nyhetsbrevet inneholder aktuell informasjon fra skolen og barnehagen, og fungerer som en felles informasjonskanal for begge institusjoner. Dette strekker seg tilbake til den tid da skolen og barnehagen var eid av en felles stiftelse. I dag er barnehagen og skolen separert i to selvstendige institusjoner, og stiftelser. Fredagsbladet har forøvrig blitt ført videre. Det er Steinerskolen i Ås som står som ansvarlig redaktør for Fredagsbladet.

Nedenfor kan du finne tidligere nummer av nyhetsbrevet.

NB: Tidligere numre av Fredagsbladet vil bli løpende tilgjengelige her i løpet av de neste dagene/ukene.